Öröm veletek egy projektben lenni

Öröm veletek egy projektben lenni

Óriási meglepetést okoztatok nekem a hozzám küldött mosoly kártyával, és a néhány mentori levéllel. Sok energiát fektetek ebbe a projektbe, amit ilyen gesztusokkal egy pillanat alatt vissza is kapok. Igyekszem a legjobb tudásomat adni, a leghatékonyabb módszereket megtanulni és kipróbálni, hogy átadva nektek, Ti is minél hamarabb használhassátok az életetekben.

Örömmel olvastam, hogy máris észleltétek a pozitív változásotokat az új/más életszemléletnek köszönhetően, és sokkal rugalmasabban, nyitottabban álltok az élet megoldásaival szemben.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy ilyen sok jó és tiszta szívű ember van körülöttem. Ti vagytok azok, akik megmutatják, hogy sosem késő új szokásokat behozni az életünkbe, hogy sosem késő lecserélni a régi, berögzült gondolkodásunkat, mozdulatainkat.

Remélem, hogy sokat fogunk még beszélgetni egymással, írni egymásnak és tervbe vettem egy találkozót is.

A szeretetnek hatalmas ereje van. Azzal, hogy ti szeretetteljesen álltok önmagatokhoz, másokhoz, az életetekhez, azzal nem csak magatoknak segítetek, hanem mindenkinek, aki valamilyen módon kapcsolatban áll veletek. Sokszor nem is gondolunk bele, de egy Facebook hozzászólás is inspirál másokat, erőt ad számukra. Mint ahogyan a ti üzeneteitek, leveleitek nekem.

Legyen még nagyon sok szép, boldog napunk. Azt kívánom.

 

F:Pinterest

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

18 − egy =