2000 Ft-os kupon

shutterstock_170099654_kA 21 napos Életöröm Programokat azok használják, akiknek számít, hogy az életüket hogyan élik. Olyanoknak való, akik az életből az örömteli eseményeket szeretik behívni az életükbe, akik tudják, hogy fontos megélni a jelen pillanatot. Akik nem  mástól várják a megoldást, hanem hihetetlen kitartással és szeretettel élik a napjaikat, mert hiszik és tudják, hogy minden kedves gesztus visszaér hozzájuk. És Te is közéjük tartozol. A csapatom és én büszkék vagyunk mindenkire, aki tesz magáért, legyél büszke Te is magadra!

A 21 részes “tréning” utolsó részeit csak a VIP jelentkezők kapják meg, akik számára fontos, hogy minden téren kiteljesedett életet éljenek, és akarnak is tenni érte. Számukra a sorozat a kuponnal elérhetővé válik.

A kupont felhasználhatod bármelyik Boldognak Lenni Könyvek vásárlásakor (Összhangban lenni, Boldognak lenni, Építed vagy rombolsz? Egy angyal hangját hallottam) című könyv megvásárlásakor, vagy hat hónapon belül a tréningemen, illetve személyes tanácsadáskor.

A 2000 Ft-os kupon megvásárlását az alábbi számlaszámra történő befizetéssel, vagy átutalással lehet teljesíteni. A kupon átruházható, a rajta található kód egyszer használható fel.

Olasz Dénes ev.

Raiffeisen Bank, 12067008-01366966-00100004

A közlemény rovatba kérlek, írd be az e-mail címed vagy a neved, amivel regisztráltál.

Örülök, hogy továbbra is a csapat tagja maradtál, a kedvezményekre és az ajándékokra feljogosító kupont az átutalástól számított 24 órán belül küldjük neked, hogy tudd folytatni a programot.

Legyen kedvességben gazdag, boldog napod!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

2 × öt =